Kontakt os

Om levering

Djurs Brændesalg har tilknyttet ekstern vognmænd, som leverer alle vores varer ud. Alt levering foregår enten med mobiltruck eller El palleløfter. Så har du specielle ønsker til din levering kan du skrive det på bestillings siden (ønsker til leveringen) En mobiltruck kræver  2,5 meter i højden og 2,5 meter i bredden. En mobiltruck er tung og kan derfor lave spor efter sig. Så alt kørsel med truck er på kundens eget ansvar. Lastbilen kræver 4 meter i højden og 3 meter i bredden.

Leveringstiden kan være fra 2 – 7 arbejdsdage, dog kan der forekomme længere leveringstid i højsæsonen. Derfor, bestil altid din vare i god tid. Har du en grusvej ind til din ejendom, hvor lastbilen ikke kan komme ind, kører vi oftest bare med mobiltrucken ind til din ejendom. Er du i tvivl om, der kan leveres til dig, er du velkommen til at ringe på 4060 1045 eller skrive en mail. djursbraendesalg@gmail.com

Bliv kontaktet

Er du interesseret i at få et tilbud på hele træk, så kontakt os på en af følgende måder:

Ring til mig på +45 4060 1045 eller send en SMS og jeg ringer tilbage til dig.

Send en mail til djursbraendesalg@gmail.com eller udfyld nedenstående kontaktformular, med dine ønsker. Så vender jeg tilbage med et godt tilbud eller ringer dig op.

Vores produkter

Scroll to Top