Salgs- og leveringsbetingelser for Djurs Brændesalg ApS

Holmagervej 8
8543 Hornslet
Cvr: 34204497

Kontaktinformationer

  • Mail: djursbraendesalg@gmail.com
  • Tlf.: 4060 1045
  • Web: www.djursbraendesalg.dk
  • Forretningsadresse: Holmagervej 8 8543 Hornslet.       

Prisangivelser

Alle priser er leveret i Østjylland inkl. moms. Dog ikke brofaste øer

Prisen er opgivet i danske kroner.

Djurs brændesalg forbeholder sig ret at ændre priser uden forudgående varsel herom.

Betalingsvilkår

Betaling for online-bestillinger sker via internettet over en sikret linje.

Kunden kan betale med følgende betalingskort; Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.djursbraendesalg.dk.

Beløbet hæves først på kundens konto, når varerne sendes fra Djurs Brændesalg. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, kunden har godkendt ved købet.

Leveringsvilkår

Djurs brændesalg leverer gratis i hele Østjylland, dog ikke brofaste øer.

Ved tvivl om at der kan leveres til din bopæl, kan man forespørge ved at ringe til tlf. 4060 1045.

Leveringstiden maks 10 arbejdsdage efter modtaget bestilling. I højsæson kan der forekomme længere leverings tid.

Levering sker med vognmand, som ringer dig op dagen før og aftaler leveringstid.

Leveringen sker med stor lastbil som kræver 4 meter i højden, og 3 meter i bredden. Leveringen sker med mobiltruck som kræver 2,5 meter i bredden og 2,5 meter i højen. Der kræves fast underlag, men kan køre i grus/ral. Som kunde, kan du spørge vognmanden om han kan placerer pallen andetsteds, dette sker dog på eget ansvar.

I kommentarfeltet på bestillingssiden er det muligt at beskrive, hvor varen ønskes leveret. Brug evt. skilt til markering af denne placering. Er det ikke muligt at levere det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt. Kunden har derfor ikke et krav på at få varen leveret det pågældende sted som angivet i kommentarfeltet på bestillingssiden.

Hvis det ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen på grund af f.eks. låste døre, afspærring, manglende tilgængelighed eller lignende, og chaufføren derfor må tage varen med igen for returnering eller senere levering, kan kunden blive opkrævet ca. 600 kr. pr. tons eller palle, inkl. moms. til dækning af omkostningerne.

Alle leverancer til forbrugere sker uden kvittering.

Træpiller i sække og briketter er emballeret i plastic og er umiddelbart vandafvisende. Emballagen kan ikke modstå voldsom nedbør eller nedbør i en længere periode og pillerne skal derfor opbevares indendørs hurtigst muligt efter modtagelse. Hvis pillerne har stået udendørs i mere end 24 timer efter modtagelsen og der i denne periode har været nedbør, som har medført at pillerne er blevet fugtige/våde, kan kundens reklamation vedr. fugtskader bortfalde.

Brændetårne leveres med plastic på toppen i vinterhalvåret. Det er vigtigt at brændetårne opbevares rigtig, i sommerhalvåret må man ikke tildække brændetårne da der så ikke er mulighed for evt. lufttørring

Generelt

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved djursbraendesalg@gmail.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Djurs Brændesalg ApS
Holmagervej 8
8543 Hornslet.

Ønsker du at klage?

Vores mål er at have markedets mest tilfredse kunder. Skulle det ske, at du ikke er helt tilfreds alligevel, er det stadig vores hensigt at sørge for, at din adgang til at klage bliver så let som muligt.

Sådan klager du

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Djurs brændesalg på telefon 4016 1444 eller sende en mail til: djursbraendesalg@gmail.com

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at nå til enighed, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning på adressen:

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 41 71 50 00

Du kan også se deres hjemmeside her eller skrive til dem via e-mail: kfst@kfst.dk

Scroll to Top