Træpiller og briketter

Vores udvalg af træpiller og briketter

Træpiller & briketter

Her kan du se vores udvalg af træpiller og træbriketter. Vi har flere forskellige kvaliteter af træpiller i både 6 og 8 mm. Vi sælger billige træpiller / træbriketter og leverer i Århus / Djursland / Østjylland. Pallerne bliver leveret i din indkørsel med en lille 12 tons lastbil med en medbragt minilæsser, som ikke kræver så meget plads. Så i forhold til mange andre, som kun leverer til kantsten, kan vi køre det på helt plads evt. ind i en carport. Har du spørgsmål om levering, er du velkommen til at ringe (alle priser er inkl. moms)

RW træpiller 8 mm, palle m. 960 kg

Den kendte RW træpille er et 100% rent træprodukt af højeste kvalitet med en høj brændværdi. RW træpillerne indeholder et meget lavt fugtindhold, hvilket giver en bedre brændværdi. Derfor er du garanteret samme høje standard, hver gang du bestiller. 60 sække a 16 kg. Vand 5,7%. Aske 0,3%. Svovl 0,03%. Brændværdi: 5,4 Kwh/kg. Smeltepunkt 1450 grader.

Barlinek 6 eller 8 mm træpiller, palle m 990 kg

Barlinek træpiller er sammensat af det fineste savsmuld fra eg, ask, mahogni samt andet hårdt træ. Træpillerne er af højeste kvalitet og har en lang brændetid og holdbarhed. Barlinek træpillerne skåner desuden naturen og miljøet, da de udleder mindre CO2 under forbrændingen. 65 sække a 15 kg. Brændværdi 4,9 kwh/kg. Vand 4-8 %. Aske 0,3-0,5 %.

Heatlets 6 mm træpiller, palle m. 900 kg.

Heatlets Premium er indbegrebet af høj ensartet skandinavisk topkvalitet. Råvarerne er savsmuld, som altid kommer fra de samme savværker. Heatlets Premium er særdeles velegnet til de nye træpilleovne, som stiller høje krav til en ensartet og høj kvalitet. Alle træpiller er fremstillet af ENplus A1-certificerede producenter. Effektiv brændværdi min. 4.900 kWh/ton og min. 4.200 kcal/kg. Vandindhold 0,03%. Askesmeltepunkt Min. 1300° C. Askeindhold maks 0,39%

Ruf træbriketter i birk, palle m. 960 kg/96 pakker

Ekstra hårdtpressede briketter med ekstra lang brændetid i forhold til andre billige briketter.

Leveringspriser