Brænde

Vores udvalg af brænde

Brænde

Her kan du se vores udvalg af brænde – om det skal være i trætårne eller løst leveret. Vi sælger billigt tørt brænde og leveret i Århus – Djursland / Østjylland. Løst brænde bliver tippet af i din indkørelse med en lille 12 tons lastbil. Vælger du at få leveret i et tårn, bliver det kørt på plads med en minilæsser, som ikke kræver så meget plads. Så i forhold til mange andre, som kun leverer til kantstenen, kan vi køre det på plads evt. ind i en carport. Har du spørgsmål om levering, er du velkommen til at ringe. (Alle priser er inkl. moms)

Lufttørret bl. løv i brændetårn 1,8 m

TØRT BRÆNDE – KLAR TIL BRUG
God optænding, hurtig varme, mellem brændetid, dekorativ, meget flot flamme og fantastisk duft, meget velegnet til åben pejs, eller brændeovn med stor rude.

Lufttørret ask i brændetårn 1,8 m

TØRT BRÆNDE – KLAR TIL BRUG
Rimelig let optænding og hurtig varme med små pinde, lang brændetid, lav askemængde, velegnet til pejs og særdeles velegnet til brændeovn og konstant fyring.

Lufttørret bøg i brændetårn 1,8 m

TØRT BRÆNDE – KLAR TIL BRUG
Hurtig optænding og varme med små pinde, lang brændetid, velegnet til pejs og særdeles velegnet til brændeovn og konstant fyring.

Leveringspriser

Tørt ask / bøg - hent selv brænde

Har du mulighed for selv at hente brænde og gerne vil spare leveringsomkostningerne. Så tilbyder vi denne mulighed, hvor vi stiller et ønsket antal stålbure frem til jeres trailer, så i nemt kan læsse over (alt løst brænde sælges i skovrummeter (skrm), som svarer til ca. 0,7 stablet rummeter).

Pris pr. skrm. 595,- afhentet

Lufttørret bøg, eg eller ask – løst brænde

Bøg, ask og egetræ hører til de hårde træsorter og har en høj massefylde og brændværdi målt i kilojoule. Den hårde og kompakte struktur giver en meget lang brændetid og de er derfor meget velegnet til en jævn varme under døgnfyring (alt løst brænde sælges i skovrummeter (skrm), som svarer til ca. 0,7 stablet rummeter).

Størrelserne på brændet kan variere fra 26 cm til 32 cm i længden, tykkelsen kan også variere. Men brændet passer til de fleste brændovne. Har du en lille brændeovn med lille brændkammer anbefaler vi træ fra et brændetårn. Spørg evt. ved bestilling.

Pris inkl. levering

Gran løst brænde

Hurtig optænding, hurtig opvarmning af sommerhuset, kort brændtid, bedst til brændeovn, hvor man kan styre luftmængden, brænder hurtigt i åben pejs (alt løst brænde sælges i skovrummeter (skrm), som svarer til ca. 0,7 stablet rummeter).

Pris pr. skrm. 425,- afhentet

Ask i 3 m længder

Spar penge – sav og flæk selv dit brænde ved at købe stammer i afkortede længder.

Ring for tilbud

Optændingspinde i 4 kg sække

Tørre optændingspinde letter optændingen, giver hurtigere varme og mindsker røgudvikling og forurening.

Pris pr. sæk 25,-

Pejsebrænde i sække

Tørre brændestykker kløvet i størrelser der er velegnet som pejsebrænde.

Pris pr. sæk 25,-